Blog

Kwaliteitstoetsing cyclus

De logopediepraktijk waarborgt de kwaliteit door een jaarlijkse kwaliteitstoetsing te ondergaan. Dit wordt verzorgd door Health Care Auditing.

Vrijwillige kwaliteitstoets gehaald!

Op 30 september heeft Logopediepraktijk Mireille Peters de vrijwillige kwaliteitstoets behaald met een honderd procent conform-score. De Kwaliteitstoets is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de logopedie die gegeven wordt in de praktijk. Wij zijn erg blij te kunnen melden dat de logopedische behandelingen die bij ons in de praktijk gegeven worden van een kwalitatief hoogwaardig niveau zijn. Wij zijn met zes gespecialiseerde logopedisten en behandelen nagenoeg alle logopedische stoornissen. Dat betekent dat we ervaring hebben in de behandeling van (jonge) kinderen tot volwassenen.

Logopediepraktijk Mireille Peters nu ook in basisscholen de Panta Rhei, 't Kofschip en De Wetering in Zeewolde

Logopediepraktijk Mireille Peters intensiveert de samenwerking met de basisscholen in Zeewolde door zich te vestigen in de Panta Rhei (Polderwijk), 't Kofschip (Hosterveld) en De Wetering (Zuid). Deze scholen en de logopediepraktijk zien de positieve effecten van een nauwe samenwerking in het belang van de leerlingen die logopedische ondersteuning nodig hebben.